‹div id="side"›
‹div id="profile"›. ramt -

update

Det är mycket nu innan jul, många blir tressade, men icke jag.
Tar det lugna puckar med allt.
Städat mitt rum har jag gjort idag, nu ser man att även jag har ett golv. Fick leta länge efter mitt försvunna golv, men nu är det åter på plats som det ska va. Hehe great.
Imorgon ska jag gå på stan med lillebror, han ville handla julklappar med mig. Har två julklappar till att fixa, två flugor i en smäll.

Fick även ett samtal från jobbet att tomten hade varit där och lämnat julklapp till mig, så ska passa på att hämta det imorgon när jag är i staden :)

Juuuuuste, imorgon kommer C hem igen, men bara över jul. Flera flera månader sist jag träffade henne. Skitungen är bosatt i Norge så liiiite långt att åka för att hälsa på. Så jag ska passa på att krama ihjäl henne innan jag beger mig från ön, julfirande hos pappa och Malin i örebro. Ååååh så mysigt!! Vill typ åka nu på stört. Men det får väntas till torsdag morgon :)


ehe

Skönt att vara lite ledig, det behövs efter dessa två månader med slit.
Har dock fått förfrågningar om att jobba denna vecka, men ljög och sa att jag hade annat inplanerat hela veckan.
Vilket jag inte har. Tänker bara vara för mig själv och sova igenom dagarna.
Det behövs kan jag lova. Helt slutkörd.
Ibland måste man få ta igen sig och bara vara.
Livet är inte på topp om man säger så. Men det kommer bättre tider.

Skall bli skönt att få komma till pappa över jul, lämna denna ö för några dagar. Värsta berfrielsen typ. Maaaah vad skönt det ska bli.

Nu ska jag slå mig till ro i min sköna säng där madressen ligger halvt ur sängen när jag vaknar. Vadfan gör jag på nätterna? Ont i armarna har jag som fan när jag vaknar nattetid och på morgonen. Inte världens skönaste kännsla, men såäre!

Slut babblat,
Godnatt! :)


eh

Oj, nu är det två veckor sen jag skrev något.
Ehe, jag är kass, I know.

Jag jobbar jobbar och jobbar. Ledig någon dag då och då, rätt skönt att bara vara när man är ledig. Gör verkligen inte ett skit då.

Idag ska jag till solrosen och jobba, är inte där så ofta, jobbar på attendo care dag ut och dag in.
Massa peeengar, awesome.
Imorgon är det en kort dag, 8-13, dessvärre jobbar jag från 7.30-20.30 på torsdag. Men det gööör inget så länge jag jobbar med någon bra.

Nu ska jag dröma mig bort en stund innan jag måste bege mig till jobbet.


Design by: www.jenniferrlarsson.blogg.se -