‹div id="side"›
‹div id="profile"›. ramt -

Åminne

Det blev en heldag på stranden med mamma, syskonen och Rebecca K idag. Har varit hur varmt och skönt som hälst. Jag och Rebecca har ju inte träffats sen skolavslutningen, så vi hade mkt att prata om.
Vi badade två gånger, hade kunat bada mkt mer, men vattnet var så äckligt att man inte ville bada. Fast bada var man tvungen till att göra, det var så varm att man nästan trodde man skulle svimma :P
Vid fyra åkte vi till mormor och morfar. Vi fick mat och till eftersätt fick vi glass och smultron. Gött götti gött gött!
Kom hem för en timme sen, slängde mig i poolen på en gång. Gick upp för bara fem min sen. Men hade gott och väl kunnat legat kvar en stund till.
Naij, nu skall jag gå ifrån datorn. Datorn har ju blivit som en magnet.. Måste verkligen röra på mig mer. Börjar fan bli tjock. Okej inte riktigt tjock, men eh ni hajar grejen. Och  det sista jag vill är att gå upp i vikt!
Buhu!
Nu skall jag ringa Frida och prata lite sen ska jag och mamma ut och gå. Måste inviga mina nya joggingskor som mamma köpte till mig igår :)



sol bad och ett glatt leénde

Imorse gick jag upp halv nio för att hinna äta frukost, vilket jag ändå inte gjorde. Sedan körde mamma ner mig till sjukhuset. Syskonen åkte också med.
Röntgen gick nog bra tror jag. Gjorde en magnetröntgen. Röntgen på hjärnan. Fick ligga still på en bricka i tjugo minuter med en "bur" över/runt huvet inne i en stor maskin. Aa eller hur man nu ska förklara det. Tjugo minuter är värsta länge för en som aldrig kan ligga still. Och mina myggbett på hela benen kliade som as. Och inte fick jag klia. Och jag fick inte äns öppna ögonen där inne. Så jag fick ligga och blunda hela tiden. Vilket jag ochså har svårt för. Tror till och med att jag höll på att somna där inne. Haha. Men iaf så var det en obehaglig kännsla att ligga där inne. Massor av buller och ljud hela tiden.
Men nu är det iaf avklarat, vilket jag är glad för. Juste jag fick inte ha några egna kläder på mig, fick klä av mig allt förutom mina trosor och fick en stor sjukhusrock på mig.
Annars idag gick vi en sväng på stan, fick en par nya skor, ett par gympa skor som jag kan ha när jag är ute och springer. Sen när vi kom hem har vi bara badat i poolen :)

Hahahahah måste bara säga en sak, igår när jag skulle göra något i hallen ( kommer inte ihåg vad ) så tappade jag balansen och ramlade pladask på golvet. Och det måste ha sätt väldigt roligt ut. Men inga skador som tur var, bara en ond handled.


sammanfattning

 Igår var jag med Emma, Hur kul och trevligt som hälst. Åkte och hämtade henne vid tolv sen drog vi ner till snäck för att sola o bada. Kallt är ordet! Var bara tio grader i vattnet. Men envisa som vi är så skulle vi bada. Och det gjorde vi också. Tog en halvtimme för oss att komma från tårna till huvet. Men lätt värt var det iaf. Spelade lite fotboll på stranden gjorde vi också. Sen vid fyra(?) åkte vi hem. Sen drog vi ner på stan, köpte varsin tröja och jag köpte också present till min fader.
Vi gick och åt på mc donalds och sen drog vi hem till Emma. Men efter bara några minuter bestämmde vi oss för att cykla till kalkbrottet, så vi tog varsin cykel och cyklade iväg. Tog en massa roliga bilder under vattnet. Garvade typ på mig! :D
När vi precis hade badat klart så kom det en lastbil och tömmer en massa äckel i vattnet. Typ kiss och sånt, eler vad det nu var. Hur äckligt som hälst. USCH. Och det värsta var att han tömde det precis där vi hade badat. Hur mycket äckel ligger det inte där i så fall?

Sen på vägen hem vard et några jävla dårar som höll på att köra på mig. Dom jävlarna asså!

Och så måste jag bara säga en sak innan jag glömmer bort det, emma och jag höll på att fara på arsulet (stavning?) hur många gånger som hälst. Hahah tur att man har ben som man kan ta emot sig med.
När vi kom hem satte vi oss och såg på en film. Jäätte bra var filmen! Sen vid tolv drog jag hem för att sedan vänta på att pappa skulle komma hem.

Idag har jag och pappa varit ute vid farmor. Blev en lång sväng inne i stan. Först ÖB där vi hittade en perfa skottkärra till farmor. Sedan vidare till hwitstjärnan för att äta. Jag tog tacos, åh gud vad det var gott! Mätt blev jag också. Träffade Elin och Emma, kusinerna, dom var där med endre innebandylag, eftersom att dom spelar där :)
Sedan vidare till Willy:s för att handla en massa mat. Vi kom väl hem till farmor igen vid två. Farmor gjorde iordning fika, färska jordgubbar och glass. MUMMA! Sen hjälpte jag och pappa farmor att bära in ved. Sedan åkte vi till våran skog för att se om det fanns någe smultron. O HU JEDA MIG, har aldrig någonsin sätt så mkt smultron i hel amitt liv. Var hur mkt som hälst. Skogen var helt röd. Man såg smultrun så långt blicken nådde! Vi blockade en sylthink sen orkade vi inte plocka mera. Nu har jag och pappa precis kommit hem, vi ska städa lite sedan köpa mat och så blir det ännu lite mer jordgubbar och smultron med mjölk ikväll. Höhö hoppas ni tycker det är oretvist, för det ska ni tycka!

Garbriel sa att han skulle ringa mig igår kväll eftersom att jag inte kan svara på hans sms, men det gjorde han aldrig :(



mobilen är trasig!

Idag fyller pappa år, grattis till honom! :D <3 Och idag har jag och Gabriel varit tsm i en månad :) Grattis till oss :P

Idag har jag och mammat städat en hel del här hemma, men det syns inte längre. Blir så förbannad på alla att dom aldrig kan plocka undan efter sig. Har även varit en sväng inne i stan vid den nya affären, sporthuset, fanns ingte så mkt man gillade där precis.. Lite tråk tyckte jag. Hade hoppats på en bra affär.
Sen när jag kom hem kom Charlotte in hit en liten stund och vi bestämmde oss för att gå ner till Kneippbyn och spela minigolf. Har inte räknat ihop poängen ännu, men tror att det gick hyggligt bra. När vi spelat klart gick vi in på Kneippbyn, Charlotte jobbar där så vi gick in gratis. Gick höghöjdsbanan och åkte tre varv i larven sen gick vi och köpte glass sen cykla vi hem igen. Undefär få har min dag sätt ut.
Försökte få Charlotte med ut på en springrunda, men hon var så lat att hon inte orkade ;(

För er som inte vet så är min mobil trasig. Hade tygligen kommit vatten på den, så nu är den helt död och går inte igång. Så jag har en jätte gammal och ful mobil så länge. Får väl köpa en ny, måste ju ha en klok mobil..
Nej nu skall jag gå ut och hämta handdukarna som jag glömde i trädgården.
Ha det bäst!



Norrlanda

Först och främst måste jag bara säga att det är nu jag har insätt att det är sommarlov, och hur mkt jag än kommer sakna klassen ( de flesta ) så kommer jag ändå inte få se dem föräns den 20/8. Så jag tänker njuda av sommarlovet och koppla bort skolan/klassen från mina tankar!
Igår blev det en heldag på stranden, och då menar jag heldag. Från halv tolv till kl fem.
Var hur skönt som hälst. Badade gjorde vi också, ca 14 grader i vattnet. Lite kinkiga var vi allt, men vi kom tillslut i.
Var barnvakt en stund igår kväll, åt mina syskon. Gick förvånandsvärt bra. Dom brukar vara helt vilda. Men vi satt och kolla på fotboll så det gick kanon!

Idag skall vi fixa till poolen. Jag och mamma har redan varit ute och börjat lite. Sen lite senare blir det landet, till mormor och morfars stuga. Men jag kommer hem sen ikväll igen. Hoppas det inte blåser lika mkt där ute som det gör här hemma.
Olivia frågade igår om vi kunde hitta på något idag, men det blir tyvär inte så, får hitta på något med henne någon annan dag.
Ikväll ska jag även försöka få med mig Charlotte på en liten springrunda! :)


stranden today

Tjullehopp i galopp igen!
Det jag mer skulle skriva igår var att när vi var inne på Carlings och väntade på att få prova kläder så gick brandalarmet igång. Först trodde alla att det var ett skämt, men naij så var det inte. Lite kul faktiskt..
Sen var det något mer som jag skulle berätta, men det har jag glömt bort.

Nu snart skall jag och Charlotte åka till stranden (Tofta).
Nej jag får ta å göra mig iordning! sea


I <3 SOL!

Idag har jag varit på stan med my, från elva till halv fem. Gabriel var inne i stan en sväng så jag passade på att träffa honom en stund innan han skulle ta bussen hem.
Jag köpte en ny bikini överdel, kännde att det kan vara bra att ha två stycken. Den är svart med ett guldigt metallhjärta mellan brösten. Skit fin :)
Även My köpte en bikini och ett par byxor.
Undefär så har min dag sätt ut, ett rännande på stan, träffade även en massa igänkända folk. Som tex Irene, jädrans trevligt! Den människan asså, finns seriöst ingen bättre människa än henne.

Det blev inte så mkt skrivet, men jag måste verkligen gå, vi ska åka till Lena och dom och planera inför resan. Jag skriver lite mer sen ikväll eller imorgon om vad som hänt idag!



home sweet home

Som ni kanske fattade så är jag hemma igen. Har varit tre riktigt sköna och roliga dagar.
Tänkte sammanfatta lite av de som har hänt. Men dte är inte säkert att jag kommer ihåg att skriav allt :P hehe.

Fredag: Fredagen började med att jag vanade tjugo över åtta av att min syskon bökade och stökade. Så sovmorgon kunde man ju glömma. Efter frukosten, som vi åt runt halv tio, gick jag bort till Nanna och dom andra. Dagen blev mest spela fotboll, fiska lite med småbarnen och sätta upp förtältet. Mamma och dom skulle sätta upp förtältet till husvagnen.  O shit vad det blåste när vi skulle sätta upp det. Både jag och Nanna höll på att flyga iväg.
Vid tre gick vi bort till ett annat ställe en liten bit ifrån för att träffa andra folk. ( mest släktingar )
Där blev det fika, dans runt midsommarstången och en massa annat. Vid halv sex drog vi oss hem igen för att fixa mat. Det blev hur gott som hälst! De vuxna drack en hel del, och ja, dom blev packade... Så det var mest jag och Nanna som fick hålla koll på ungarna så att dom inte gjorde något bus. Fast det var rätt chill.

Lördag: Lördagen började med att jag vaknade tjugo över nio. Jag och Nanna hade bestämt kvällen innan att vi skulle ut och springa. Så vi satte på oss gympaskorna och sprang en bit. Så mkt som man hade ätit behövdes springas bort!
När vi kom tbx åt vi frukost, sedan spelades det fotboll, varpa, strandtennis. Solade och fiksade gjorde vi också. Det var ungefär så dagen såg ut.

Söndag: Idag har det faktist inte hänt så mkt, har mest legat i solen och stekt. Men det har blåsit så mkt i helgen att det blir så kallt, så man har mest haft tjocktröja på sig. Men lite färg har man allt fått.
Vi packade även ihop alla saker för att förberade hemfärden. Vi barn var så sugna på glass så i Roma stannade vi för att köpa glass. Men när vi kom dit var jag inte sugen på glass längre, så det blev ingen glass för min del. Jag träffade även Danne, min kusin, vi pratade en liten stund sedan begav vi oss hemåt. Och jag måste bara säga att nu är jag sjukt sugen på glass! Aa men iaf.
Sen när vi kom hem satte jag mig i en solstol ute på gården, stoppade i headset i örona och slumrade till en stund.
Nu ikväll har jag bärt in min tv som vi hade i husvagnen, bärde även in min dator som har varit i sundre några månader.
Nu skall jag snart ringa till pappa sen ska jag titta på tv. Hmm jag kom just på att jag är ensam hemma för tillfället, och jag har ingen aning om vart dom andra är någon stans. Mystiskt.

Nej nu får jag sluta skriva. Puss



tråk väder

Hej hopp.
Först och främst måste jag bara säga att det är väldigt drykt att gå upp tidigt när det är sommarlov.
Idag är det sista dagen på fotbollsskolan, det har varit väldigt kul. Tråkigt att det är slut, fast rätt skönt ändå.
Igår var vi ju på kneippbyn, som jag skrev i det tidigare inlägget. Gissa vem jag träffade där!!!? MARTIN STENMARK!
wohohoho coolt som fän!
Fotbollsmatchen igår gick sämst, blev 2-2. Har aldrig spelat så dåligt i hela mitt liv, vet inte vad som händer med mig, men jag blir bara sämre och sämre. Helt slutkörd var jag, orkade inte äns sparka en boll....

Ikväll åker vi ut till När för att fira midsommar där ute, med en del av släkten. Vi kommer hem på söndag igen, så jag kommer tyvär inte kunna uppdatera på några dagar. Men det överlever ni säkert skulle jag tro.
Nej nu måste jag skynda på min bror, sen bär det av på cykeln till fotbollsplanen.

Ha en bra midsommarafton! :)


hoppas på en riktigt varm dag idag

Idag blir det kneippbyn med fotbollsskolan, vilket är både tråkigt och roligt. Kneippbyn är lixom inte min grej.
Sen ikväll blir det fotbollsmatch mot graip (tror jag att det va).
Hade tänkt att skriva om gårdagen, men jag hinner tyvär inte, måste fixa mat som vi (jag, bror och syster) kan ha med oss att äta.

Ni får ha det super! Puss


huvudvärk är ordet

Idag gick jag upp vid nio,  för att sedan spela match mot p18. Vinnst med 7-0 vilket känns super.
Och så bra som jag spelade idag har jag inte spelat på länge. Har mina funderingar på att börja träna lite mer. Har varit väldigt dålig på det på sista tiden. Fick spela högermitt och vänstermitt.

Direkt efter matchen var det att skynda sig för att planera lite innan fotbollsskolan skulle dra igång. Hade typ en halvtimme på oss från att matchen slöt tills barnen kom. Det har gått väldigt bra, har flickor 7-8 år. Dom är hur söta som hälst. ( har min lillesyrra ).
Kom hem vid fem, hoppade in i duschen och tänkte kasta in ett snabbt inlägg innan Lena m familj kommer. Mamma och dom håller för fullt på med maten, ska grilla hamburgare (med Lena o dom om ni nu inte förstod det).
Nej nu ska jag vara lite social och hjälpa till med maten.
Det fick bli en snabb uppdatering. Ha det bäst, puss

Förästen, Frida har fixat min blogg, tack så hemskt mkt min bästaste  <3


SOMMARLOV

Igår var det skolavslutning, vi satt i klassrummet och åt godis, drack pommac, åt tårta, kakor och allt sånt.
Vid tio gick vi till aulan, blev dingsur av det förbannade regnet. Men jag var glad ändå. När vi kom ut från aulan står Gabriel utanför, han gav mig ett paket. Öppnade det, och i låg det ett jätte fint halsband med ett hjärta på. Tack så mkt älskling <3
Jag Frida Rebecca stannade kvar i skolan en stund för vi skulle ta bussen vid två hem till Frida.
Vi mötte Irene så vi gav henne massor av kramar.
HAHAHA vi hade skit roligt när vi satt kvar i skolan. Vi höll på med en massa läten och vi fick framm några konstiga ljud. Och frida kom på en låt om en snigel. Skit kul verkligen!
Efter ungefär en 40 min gick vi ner till stan för att handla till grillkvällen. På vägen ner hade vi också väldigt kul, gick och slog på varandra. ( en lek ). Vi handlade och igentligen var det meningen att vi skulle ta bussen hem, men fridas familj var i stan så dom hämtade upp oss och vi åkte ut till stenkyrka.
Senare på kvällen kom även Maria och Josefine. Vi grillade, lagade mat, spelade wii och åt klass med bär och godis. Det var en helt underbar start på sommarlovet även fast vädret inte var på topp.
Juste, jag och Rebecca spelade även fotboll, men det slöt med att jag vurpande. Och shit vad vi skrattade. Tror till och med att Fridas pappa såg vurpan. Vi skrattade åt det hela kvällen och har även skrattat åt det hela dagen.

Känns som att det ör något jag har glömt att skriva, hm, eh jag kommer väl på det iså fall och får skriva ett nytt inlägg.
Nu kommer det lite bilden från igår :)

             
           
                                                  


arg trött och glad på samma gång

Imorgon är det skolavslutning, ettan har verkligen gått fort. Det kan bero på att man har haft en sån bra klass (alla är inte bra) och att man har haft såna fantastika lärare. Jag kommer sakna alla under sommarlovet. Men vi ses ju efter sommarlovet igen, så det är ju bra :)
Idag hade vi en liten "mini" avslutning. Vi fick gratis frukost o den var väldigt god. Vi gav även lärarna presenterna och dom verkade gilla det. Great. Och dom andra i klassen, HAHA säger jag bara. (Inte till alla, men de flesta). De kom och var asförbannade för att dom inte fick vara med på presenterna, men vad fan ska dom vara med för om dom ändå aldrig kan betala in 8 kr till vårat fadderbarn som vi skaffat i klassen. Så hur fan skulle dom då ha råd att lägga ut penger till lärarna? DAAAH. Så jävla kul att se dom känna sig så låga för en gångs skull. Och ingen av oss som var med och köpte tar åt oss!
Vi gick alla och åt i matsalen, även Irene och Eva gick med och åt. Väldans trevligt. Sedan gick vi (jag, frida, maria, rebecca, erika, emma och erica) till rektorn för att klaga lite på klassen och fick lite råd om hur vi ska göra för att tvåan ska bli så bra som möjligt. Men med våran klass kommer det nog inte gå så bra..
Jag och Rebecca stannade kvar i skolan, de andra drog till bussen. Jag och Rebecca hjälpe Irene med lite saker som hon behövde göra och så pratade vi en massa skit om allt möjligt.
Följde även med Rebecca till gotlandstrafikskola för att hon skulle ta syntest för att kunna börja övningsköra.
Mamma kom och hämtade mig och vi åkte till skokanonen, hittade/köpte ett par fina skor som jag ska ha imorgon :)
Nu ikväll har jag varit på möte med fotbollsskolan. Den börjar på söndag och håller på till torsdag.
Nu ska jag duscha sedan sätta på någon bra film att se, och även somna till..

Jag får ta o önska er en trevlig sommar! :)


flummbilder

Innan jag drar tänkte jag lägga in några bilder från flummdagen. Det blir inte alla, men iaf någon.







ärtor är äckligt!

Ursäkta att jag inte uppdaterade något igår, men jag hade fullt upp hela dagen. Först var det skola, vi slöt kl elva. Men jag och några till stannade kvar till halv fyra. Kan inte komma ihåg om vi gjorde någe skoj. Eller det vi gjorde var att vi lekte maffian som vi gjort dom senaste dagarna. Rätt kul faktikst, spec med våran klass.
Jag och några till gick till idrotten för att få reda på vårat betyg. Jag ligger på VG - MVG, han kommer sätta VG på mig för att vara säker på att jag får MVG i tvåan då det är vårat sista år vi har idrott. Han sa att oftast när dom sätter MVG så är det folk som sänker sig så mkt. Så han ville inte sätta MVG nu i ettan för våran skull.
Ingen i klassen som kommer få MVG. Så jag är riktigt nöjd!
Igår kväll hade vi fotbollsmatch mot frida min sötnos (stenkyrka), Vi vann med 4-1. Två krossade ljumskar och flera myggbett. Härligt.. NOT!

Idag i skolan såg vi på rallybrudar. Fast jag låg mest och sov, har ändå sätt filmen förut, så det gör inte så mkt.
Vi slöt väl vid tolv eller något sånt. Kanske lite tidigare. Jag Frida Maria och Rebecca K drog ner på stan efter att vi hade ätit. Maria klippte sig och det blev så fint. Frissören hade även plattat hennes hår, och gud säger jag bara. Vill ha hennes hår!!!!
Vi köpte presenter till Irene Eva och Maria. Irene kommer ju inte vara våran längre :'( Hon kommer mest vara med dom nyblivna ettorna. Men jag kommer springa till henne lika ofta ändå :)
Maria kommer vi inte häller ha kvar som klassförståndare, för hon ska tydligen bli det åt några andra. Så vi köpte såklart present till henne också. Och så Eva, men hon kommer vi ha kvar som klassförståndare. Men man köper såklart till henne också.

Nu ska jag dra till Gabriel. Vene vad vi hittar på, får se :)
Ha en fortsatt trevlig dag/kväll!



kom inte på någon bra rubrik att skriva

Det regnar regnar och åter regnar, och det har regnat hela dagen..
Vart är igentligen sommar'n? Det är fem dagar kvar till skolavslutningen, men ingen sol. It sucks!
Har gått i skolan idag, som alla andra (var)dagar. Har varit en sjukt rolig dag, spec på slutet när bara jag ,Frida, Rebecca K och Erika satt kvar i klassrummet för att vänta på bussen. Shit vad jag skrattade. Hur kul som hälst. Vi satt och tog en massa flummbilder, och dom blev så roliga att jag höll på att gå i taget. HAHA jag sitter seriöst här och skrattar för mig själv. Rebecca har dom bästa bilderna på sin mobil, så när jag har fått bilderna så kan jag lägga in några så ska ni få er ett litet skratt :)
Vi hade först Svenska, fick tillbaka våra Noveller. Och jag fin bara ett G+ på den så jag får bara G i själva betyget. Och det suger. Hade jag fått VG på novellen hade jag fått Vg i betyg också. Fan vad jag är förbannad på mig själv!
Efter hade vi engelska. Det mpste ha varit någe fel på mig idag, fattade inte ett skit och satt bara som ett frågetecken. Och det värsta var att Maria (lärarn) ställde en fråga till mig, och jag fattade verkligen nada. Så jag sa rätt ut att jag inte fattade ett piss och så klart så började Rebecca skratta, och då började vi alla skratta. Verkligen korkat. Och sen fick jag sitta och säga på svenska för att jag inte kunde få ur mig några engelska ord.
Idag hade jag även matteprov, det gick sämst. Fick IG på det :( och det suger också!
Var även med Gabriel en stund på matrasten. Puss på han! <3
Så min dag började deppigt med blev bättre på slutet när man fick sig ett/flera st goda skratt :D

Nu ska jag gå och dricka lite te, sen ska jag titta på sjukhuset :)


Sebastian (lillebror) är en störig unge!

Ska snart gå och lägga mig, är jätte trött. Men tänkte slänga ihop något att skriva om först.
Idag när jag vaknade låg jag och drog mig i en timme innan jag orkade pallra mig upp. Ganska skönt att ligga och dra sig, brukar jag aldrig göra. Jag år frukost och sen åkte vi till fotbollsplan där min lillesyrra och hennes lag skulle träna och sedan grilla. Åt hela tre korvar! :O okej, det var kanske inte spec många, men korv är inte så gott!
När jag kom hem slängde jag mig i sängen och somnade|sömnade (stavning?) till i några timmar.
Nu ikväll har jag varit inne hos Charlotte, spelade lite kort och satt och snacka en massa skit. Trevligt trevligt.
Jag har även börjat flassa på min rygg efter att jag brände sönder den. Det har jag väl inte berättat? Nej tror inte det, men om jag har berättat det så blir det en upprepning.
Det var så här att i tisdags när vi hade frilufsdagen så glömde jag att smörja in mig, så jag brännde mig så mkt att jag fick brännblåsor på ryggen. Inte så skönt! Är fortfarande röd, men det börjar lägga sig nu. Och jag som inte ville börja flassa. Men man får väl skylla sig själv när man är så klantig..
Har iaf lärt mig att man alltid ska använda solkräm!

Nu ska jag slänga mig i min sköna säng och titta på en bra film och kanske slå en pling till Gabriel <3 :) God natt!



Lördag

Vaknade i hygglig tid imorse, har sovit hur skönt som hälst i min nya säng. Men vaknade med en dundrande huvudvärk, som alltid.  Hoppas att jag snart ska ner till röntgen. Borde snart få hem ett papper om när jag ska dit.
Men iaf så började dagen med frukost. Drack lite oboy för en gångs skull. Rätt så gott faktikst. Kanske borde dricka det lite oftare. Fast det är ju inte så nyttigt.. Men eh skit samma, bättre att man dricker det än att inte dricka något alls. Right?
Efter frukostätandet gick jag ut och satte mig en stund ute. Men ingen värme direkt var det, så jag bestämmde mig för att fortsätta nere på mitt rum. Jag har även hjälpt mamma att städa lillsyrrans rum. Shit vad grejer hon har. haha. Fast vi kanskade bort en hel del.
Jag åt lite lunch för att samla på mig nya krafter för att fortsätta på mitt rum, men nya krafter blev det inte precis.. ist blev det en tupplur framför tv:n.
Nu har jag precis hjälp till med maten, skar potatis och morötter och lite sånt. Till kvällsmat blir det grillat kött och klyftpotatis i ugn.
Nej jag får avsluta skrivandet här, mina syskor står och drar  mig i varsin arm och vill att jag ska jaga dom. Eftersom att jag är så snäll idag så får jag resa på fläsket och springa efter dom några varv runt huset.

Jo ikväll är det Sverige- Danmark, heja Sverige!

 (bilden är tagen för några månader sen. Och jag ser typ vindögd ut, haha fett me kul) XD



Fredag och dåligt väder..

Hej hopp, kalle har en snopp!
Nej men tjenixen, nu ska det bli en klok uppdatering, men jag är väldigt trött så den kanske inte blir så långt, + att jag kanske kommer stava fel, men jag kommer inte orka ändra det i så fall. Känner mig väldigt lat :P
I tisdags hade vi ju frilufsdag med klassen och några andra klasser. Och som jag sa så blev vi inte alls många från våran klass, bara nio st (av 23). SKOLKARE!
Men iaf så var det verkligen skit kul, ångrar inte ett skit att jag åkte med. Sååå jäääävla kul. Dagen började med att vi möttes vid österport och sedan delade vi in oss i olika grupper med fyra st pers i. Jag cyklade då med Maria, Josefine o Erika, och så vet jag inte vad Rebecca K gjorde i våran grupp igentligen, men hon lyssnade inte på vad vi sa så hon cyklade med oss. Skumt..
Efter en timmes cykeltur var vi framme vid tofta. Där vi fick en banan och en kexchoklad att knapra i oss. Vi satte oss och väntade in allt folk som inte hade kommit. ( Vi kom först ). Men efter ett tag blev det så lågtråkigt så vi gick och spelade beachvolley. Hur kul som hälst. När alla hade kommit så samlade idrottslärarna ihop oss och pratade lite om hur dagen skulle se ut. Sedan var det dags för min klass och en till klass att vindsurfa (man kunde även välja att spela kubb). Men jag och Frida hann inte vindsurfa eftersom att alla var så sega. Så vi skulle komma tbx sen senare. När dom andra hade vindsurfat var det dags för oss att spela beachvolley (man kund eäven välja gutiska lekar). Efter allt vollyboll spelande var man helt öm i handlederna. Men det stoppade inte mig för att förtsätta spela lite till. När det var dags att åka hem gick jcg och Frida till havet för att vindsurfa. Och det var nog det roligaste jag gjort på länge. Shit vad det var kul, och spec när man fick en sån fart att man bara drog iväg med vinden. Och så måste jag erkänna att jag var grymt duktig, det var ju lixom första gången. Jag måste göra om det någon gång!
Sen var det dags att cykla hem igen. Sammanlagt cyklade vi 4 mil under tisdagen. Och nu flera dagar efter kan man inte äns sitta på en cykle, man har så ont i rumpan! haha.

I onsdags hände det inget spec. Och igår slöt jag tidigtm halv tio. Tänkte igentligen gå ner och se på studenten, men jag orkade inte så mamma hämtade mig och vi åkte och köpte lite saker till mitt rum. Idag hade jag bara en lektion, sammhällskunskap. Vi tittade på film (tintin) och åt saltapinnar. Tog bussen hem vid halv tolv och satte mig och åt. Nu sitter jag här och väntar på att min halvpappa ska komma hem så han jag och mamma kan åka och köpa en ny säng åt mig :)


4/6

Sry att jag inte har uppdaterat på några dagar, och jag hinner tyvär inte skriva nu häller.
Skulle bara säga att det kommer en uppdatering imorgon! :)
hejdå


Gabriel Wallin <3 Rebecca Thomsson

Idag har det varit en kanon dag! Skolan som vanligt. Hade först Svenska, där vi pratade betygsprat, ligger mellan G+ och VG. Så nu är det novellen som avgör vilket betyg jag får i Svenska A. I tvåan kommer vi ju börja läsa Svenska B. Hoppas på ett VG. Och så får jag ett G i engelska. Känns bra, har blivit så mkt duktigare i engelska nu än när jag gick i nian. Hade ju typ IG. Fast jag fick G i slutbetyg ändå.
Och sen hade jag fått ett mail av min datalärare, och jag får VG i det med. Och så Får jag VG i vård o omsårg och i Estetiskverksamhet (drama). Och sen är det nåra ämnen jag ännu inte vet vad jag får. Hm känns som att det är något ämne jag har glömt.. eh skit samma :)
Träffade min älskade Gabriel en stund idag på matrasten, han gör mig verkligen så glad. Är verkligen jätte glad att jag träffat honom <3
Idag på folkhälsan gick vi ner till hamnen och satt där en stund och gick sedan tbx till skolan igen. Hur varmt som hälst.
Juste nu kom jag på vilken ämne det var jag hade glömt, folkhälsan, i folkhälsan får jag också VG :)
Sen när vi kommit tbx till skolan satt jag och Frida kvar en stund och sedan vandrade vi vidare ner till stan för att shoppa. Det blev bara en vit t-shirt för mig, hade hoppats på att jag skulle hitta en väska. Men tyvär så hittade jag ingen fin.
AAAAAAAAAAAA DET ÄR TVÅ SPINDLAR HÄR BREDVID MIG, EN ÄR VIT OCH SER HUR LÄSKIG UT SOM HÄLST OCH DEN ANDRA ÄR SVART OCH ÄR ÄCKLIG!
Imorgon blir det cykelutflykt med klassen och några andra klasser till. Vi ska cykla ut till tofta och där ska vi vindsurfa, spela beatchvolley och en massa andra saker. Och sedan ska vi cykla tbx igen. Om jag känner våran klass rätt så kommer bara ca 6-8 av 23 st vara med imorgon.

Igår var jag ute på landet vid mormor och morfar. Hur varmt som hälst var det, så vi bestämmde oss för att åka ner till havet och bada, så jag tog mitt första dopp igår. *stolt*. Låg nog i vattnet i tio min. Var riktigt skönt. Fast det fanns en massa stora fiskar där, och fiskar är äckliga så jag fick inte njuta av mitt första dopp så som jag velat.

Nej nu ska jag gå. Ni får ha det så bra. PUSS!


Design by: www.jenniferrlarsson.blogg.se -