‹div id="side"›
‹div id="profile"›. ramt -

katten var läskig

Nu sitter jag här igen. Har inte uppdaterat på några dagar, men har inte haft tid.
Erika, Rebecca och Frida åkte hem för en stund sen. Gårdagen var den roligaste dagen på väldigt läge. Shit vad kul jag hade, skrattde så man fick ont i magen.
Igår efter skolan så följde Frida med mig till BUP där det gick väldigt fort, bara tjugo min, nu har jag sommarlov där ifrån. Skönt :) Sen efter skulle jag till doktor på en gång, så F följde med mig dit också. Skulle ta blodprover och nu är det säkert att jag ska rönta hjärnan.
Efter drog jag och F hem hit till pappa för att stöda till filmkvällen som vi skulle ha här hemma. Usch och blä vad det var äckligt att stöda, spec köket. Vi damsök och allt. Så nu ser det rikigt bar ut här hemma. Men min bror kommer stöka till lika mkt igen på bara någon dag.
När klockan blev fem mötte vi upp Maria för att gå tillsammans ner till joda där vi även mötte upp Josefine och Rebecca. Efter vi ätit klart, klcokan var väl runt sju så gick vi en sväng nere på hamnplanen sedan vidare till coop och sen till hemmakväll för att köpa godis.
När vi köpt godis vandrade vi vidare hem till mig för att se en massa film.
Sen vid ca tolv följde vi Maria hem, fastnade utanför henne och stod och pratade en massa, då plötsligt Christoffer kommer. Vi förtsätter och pratar och sedan bestämmer vi oss för att vandra hem till mig igen.
Rebecca, Frida och Erika sov här eftersom att dom bor på landet. Mys pys var det.

Nu väntar jag på att mamma ska ringa så jag kan få komma hem och sola lite och även köpa tapeter till mitt rum! Ska göra om hela rummet.
Oj nu ringer hon. Hejdå!


27/5

Idag har det inte hänt så mkt, gått i skolan. Slöt mkt tidigare än vad vi igentligen skulle ha gjort eftersom att vi var och såg på någon teater.
Efter skolan var jag med My en stund, vi båda somnade i hennes säng. Skit skönt. Hahah och så vaknade vi båda av att My fick värsta rycket :P
Sen nu ikväll har jag varit med min Gabriel :) <3

Annars har det inte hänt så mkt..
Nej nu ska jag titta på fotboll, så hejdå!


-.-

Spelat fotbollsmatch nu ikväll mot gotlandssödra, matchen slöt 4-4. Helt okej resultat mot ett sånt bra lag.
Har blivit så jävla kass på fotboll, lika bra att jag slutar spela... Palla med allt gnäll om allt fel man råkar göra. Alla har väl en dålig dag ibland, eller?

Igår på folkhälsan hade vi någon slags femkamp. Skit kul. HHAHA, när vi gick i skogen snubblade Erica på en liten stubbe och bara flyger fram. Trodde seriöst att jag skulle pissa på mig, så sjukt kul verkligen.

Gabriel <3



....................

Ett litet missförstånd kanske ?!?!

Och nu säger jag inte det här för min skull, utan för att jag inte vill ha något gnäll på min kära pappa!

FÖRLÅT SÅ HEMSKT MKT!


24/5

Hejhopp, vet att jag inte är spec duktig på att uppdatera varje dag, men jag är iaf bättre än vissa andra.

Igår var jag och Charlotte i tofta och bara satt där på stranden och fikade och pratade en massa. Vi badade även fötterna, kallt men skönt.
Sen när vi kom hem la jag mig och sov en stund, då jag sprecis somnat skickar my ett sms där det står om hon och jag kan äta på stan tsm. Så jag tar moppen in till pappa och sedan går vi neråt till stan. Det blev joda, och mätt är man ju alltid när man går därifrån efter att ha ätit en machotalrik :)
Sen blev det en sväng på stan, eftersom att My skulle ta bussen till sin pojkvän. Men det visade sig att den inte skulle gå förens vid åtta. Så vi gick in på mcdonalds för att ta en glass. För sjukt varmt var det. Sen gick vi hem till mig där vi la oss i min säng och prata. Och puff så hade jag råkat somna. Hahah.

Idag var det bara att gå upp ganska tidigt, hade fotbollsmatch ute i klintehamn mot gotlandssödra. Och shit säger jag bara, vilken jävla match. Krig är bara förnamnet. En massa skitsnack bland båda lagen, fyra gula kort under hela matchen och allt var bara kaos. Den värsta matchen jag spelat under hela mitt liv. Matchen slöt tillslut 1-1.
Mina ben är helt sönder sparkade och min ljumske/höft är kass som vanligt efter en fotbollsmatch.
Annars har jag inte gjort ett skit idag, har bara sovit sovit o sovit. Rätt så skönt när man är helt slut.
Nu ska jag väl titta på tv en stund, och sen blir det sängdags, har gått upp tidigt nästan varje morgon nu. Fast jag lär ju inte kunna somna efter en heldag i sängen..
Nej nu ska jag gå. Puss o hej!



ville ju ha sol idag'

Halloj!
Jag vet att jag inte har bloggat på några dagar, men jag har ärligt talat inte haft tid.
I onsdags kväll satt jag och några till hemma hos maria och hade allmänt trevligt. Sen runt tio drog vi ner till hamnplan där sävefesten var. Den sista sävefesten under det här läsåret. Tycker inte att det är värt att betala 100 kr för att gå in. Men i onsdags var det drag och kul var det! Dansade så jag fick ont i fötterna.
Kom hem runt halv två, gick och a mig och vaknar dagen efter att mamma ringer och väcker mig vid halv tio.
Jag klär på mig och tar moppen hem till mammsen.
Och i går (torsdags) fyllde min morfar år, grattis till honom, så vi åkte ut till norrlanda till deras stuga och var där ute hela dagen. Blev helt bränt, men det är det värt. Men en annan sak som inte är värt är att jag har fått massor med myggbett, det är mer än 15 st. Och hujedamig vad det kliar!
Trevligt hade vi iaf där ute, fikade och grillade. Mys pys :)
Sen när jag kom hem gick jag in till Charlotte för att se på film. Men båda vi var så trötta så vi såg tyvär inte klart hela filmen. Men det gör inget, vi kan ju se klart den typ när som. Vi bor ju mitt emot varandra så det är inte en sån lång vandring. Haha och bra är ju det.
Imorse fick jag ett sms av Charlotte där hon frågade om jag kunde följa med henne och hennes hund (ebba) ut och gå. Och självklart, även fast der regnar så gick jag med ut. Och det var faktikst väldigt mysigt för en gåns skull att vara ute och gå i regnet. Nu sitter jag här helt blöt, har precis ätit frukost och ska alldeles strax lägga mig i soffan och sätta på någon bra film :)



´Gabriel, <3

För det första måste jag bara säga att alexander rybak är jävligt bra!

Hade tyvär ingen ork att skriva igår, så det får bli ett inlägg idag även fast jag igentligen inte orkar.
Idag har det varit en bra dag. Hade orgientering på idrotten. Hahah jag och Emma är ju verkligen bäst. NOT. Tur att våran gympalärare orienterade med en annan från våran klass precis bakom oss. Annrs hade vi hamnat ute lång åt tjottehejti! Haha aja det var iaf skit kul. Och jävla skogar, måste det finnas så mkt myror hela tiden? Dom är fan äckliga ju. Och rädd är jag för dom också för del delen! Hu för äckliga små skabbiga kryp.
Mene, jag och Emma kom iaf tillbaka med alla kontroller :D
Och så en sak till om orienteringen/skogen sen blir det slut tjatat om det, stubbar är fanemi inget att ha, dom sitter ju bara i vägen, såna där små långa hårda saker som sitter gömna under gräset. Livsfarligt ju, man kan ju ramla och slå ihjäl sig. Men som tur var klarade vi oss, men nära var det att vi flög ner i becken flera gånger!

Nej nu ska jag gå och glo lite på tv.
Och en sak till, jag är kär! Puss på de!


pain pain pain pain

Gick upp tidigt i morse för att spela match. Vi skulle samlas kvart i tio så det var bara att gå och och äta frukost och dra iväg.
Vi spelade mot graip och vann med 11-0. Bra jobbat tjejer! :) Och mål gjorde jag också för den delen :)
Efter ett tag in på andra halvlek fick jag så fruktansvärt ont i min ljumske/höft. Och ville byta. Fick sitta på bänken i typ tre min sen var jag tvungen att spela igen. För det var tydligen andra som hade mer ont än vad jag hade. Så jävla dålig stil! Jag har haft ont i över ett halv år, och det är klart det inte blir bättre om man inte får vila när man behöver det. Jävla fucking homo. Så nu kan jag knappt gå. Jävla idioter! Ursäkta, men jag har så jävla ont så jag måste få ur min agretion..

Aja det var ju iaf glädjande att vi vann.

Och så har jag också namnsdag idag. Fick jag reda på av min bäästaste faster.


NU SKALL JAG GÅ OCH SOVA EN STUND

Jag lever
Och du lever inom mig
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg jag tar


Måste bara säga att saknaden efter farfar är så jävla grymt sjukt fucking enormt stor!
Jag fattar inte att man kan sakna en person så mkt. Det känns verkligen tomt utan honom.
Det är lite mer än tre månader sen han gick bort. Men ändå ligger jag och gråter en skvätt varje kväll innan jag går och lägger mig..
Om du bara kunde komma tillbaka älskade farfar! <3




I'm gonna be right there

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och pluggar lite sammhällskunskap.
Det har faktikst gått prima. Fast jag gjorde något med datorn så den fick fnatt. Haha lyckat. Aja men nu har jag iaf fått den att funka bra igen. Men nu har jag tappar orken och orkar inte plugga mer. Får göra klart resten av frågorna någon annan dag. Har bara fyra frågor kvar som tur är.
Tänkte att jag kunde passa på att uppdatera nu när jag ändå sitter här.
Idag var jag och pappa en sväng på stan, skulle hitta något till kusinen min som fyller år om någon dag och har "kalas" för släkten ikväll. Så vi ska dit och fika, och troligtvis få dundrande huvudvärk. SUCK. Mitt huve som är hyggligt bra idag.

Måste bara säga att måns låt "hope and glory" verkligen sätter sig på hjärnan, kan fan inte sluta lyssna på den, och sjukt bra är den också för den delen!

Gabriel


bamse kram

Idag var våran samhällskunskap inställd, så vi skulle igentligen bara ha en lektion. Skulle ha haft datorkunskap. Men jag hade så jävla ont i huvet (som vanligt) att jag inte kunde gå up ur sägen. Så jag bestämde mig för att skicka ett sms till min lärare och säga att jag inte kommer komma till skolan.
Annars idag har jag inte gjort så mkt, mest tagit det lugnt. Jag och pappa åkte ut till farmor en sväng, hjälpte henne med hennes trädgårdsland. Sen blev det fika och bara så ni vet så är farmors saft den godaste som finns! Eftere åkte jag och pappa till Willy:s och handlade och sedan vidare till hemmakväll för att köpa lite godis tills ikväll.
När vi kommer upp till våran dörr står Rasmus (min kusin) och hans kompis uppe och knackar på dörrn. Dom kom in en liten stund och sen gick dom igen. Aa och föresten så fick jag två bamse kramar av honom. vadå att han har saknat mig ;)
En sak till, Jag och pappa var också vid minneslunden en stund för att titta till älskade farfar :') :'( <3

Nej nu ska jag titta på tv och vila. Hejdå



Halloj!

Kors i taget!

Ska snart in till stan och träffa Gabriel en stund. Sen blir det nog hem och lägga sig tidigt ikväll igen. Somnade skit tidigt igår. Och måste erkänna att det är väldigt skönt att sova ut ordentligt.
Idag i skolan har det inte hänt så mkt, såg en film. Babel. Men jag råkade slumra till en stund i våran sköna soffa.
Ikväll kommer också pappa ner hit till Gotland. Fast han kommer typ ett i natt så jag åker till honom imorgon ist.
Aja nu ska jag sova en stund, sen ska jag in till stan. Får se vad jag och Gabriel hittar på.



GRATTIS BROR OCH SYSTER!

Rubriken säger allt. Idag fyller min storebror 20 år och min lillasyster fyller 7år. Så det kommer bli en jädrans massa tårta ikväll. MUMSIGT!

Dagen idag har varit bra, har gått i skolan som vanligt. Skolan är faktikst bland det bästa jag vet. Låter konstigt, men har man en bra klass som man trivs i + att man går det program man är intresserad av blir det mycket roligare att gå till skolan.
Var hos sjukgymnasten idag också. Var sista gången, så nu ska jag försöka på egen hand. Får se hur det går med en saken. Jag känner ju mig själv och jag är väldigt slarvig ibland. Men ska det bli bra måste jag göra övningarna.
Tog inte så värsta lång tid hos sjukgymnasten, så jag gick tillbacka till skolan efter. Dom andra hade idrott, men smart som jag är tänkte jag inte på att jag kanske inte skulle hitta dom efetrsom att vi just nu håller på med orientering. Istället gick jag upp till klassrummen, mötte Irene så vi pratade en stund. Sen kom mamma och hämtade mig typ efter ca tio minuter. Nu sitter jag här hemma, borde igentligen hjälpa till att städa. Men det är inte jag som har stökat ner så det får dom allt ta och städa upp själva!
Aa och förästen, jag gick från skolan till korpen och från korpen till skolan igen. Duktigt va!? :D

Nej nu ska jag hoppa studmatta med syster, måste vara snäll nu när hon fyller år. Puss Hej!



ajsing vad ont det gör

Hejsan svejsa, just nu sitter jag i skolan med Frida, har radan slutat, men bussen går hem halv fyra så vi sitter här och väntar.
Frida sitter just nu och tittar på diagnos okänd på datorn.
Jag sömnade sjukt sent igår, klcokan blev över tolv. Och imorse när jag vaknade kunde jag inte röra på huvet. Blev nog antagligen något fel igår när jag blev fäld när jag spelade fotboll. Och att jag troligtvis har sovit gale inatt. Så jag kan inte röra nacken utan att skrika.
Aja nu ska jag titta lite på diagnos okänd med älsklings Frida.



plugg plugg och åter plugg

Till maddag blev det först stekt grön sparris, och sen blev det tacos. Och det var så jädrans gott!
Åt så mkt att jag fortfarande är mätt, och det är typ.. jätte länge sen vi åt.
Har tvättat en massa idag eftersom att det nästan bara var min tvätt inne i tvättstugan. Så jag tänkte göra mamma glad. Men så glad blev hon inte. Hon tyckte det bara var duktigt gjort, Hmm snäll mamma :P
Eftersom att jag har varit så dålig på att räkna matte på mattelektionerna kände jag att dte var dags att jobba ifatt lite. Så nu i nästan en timma har jag suttit och räknat matte. Fast att bara sitta rakt upp och ner och räkna funkar ju inte, så självklart lyssnade jag på musik samtidigt :)
Och sen har jag pluggar lite samhällskunskap som jag ska ha prov på någon dag i veckan som kommer.
Nu ska jag snart hänga upp den sista tvätten sen ska jag bege mig i säng. Är verkligen sjukt trött efter den här dagen.


ett nytt försök

I'm back med bloggandet. Till och me med en ny blogg.

Idag har jag spelat fotbollsmatch mot p18, vinst med 2-0.
När jag spelar ser jag en viss person sitta på bänken, och det vara drar ihop sig i magen. Hahah lustig känsla.
Annars idag har jag inte gjort så mkt, mest tagit det lugnt.
Snart ska jag hjälpa till med maten, sen blir det nog läggdags i hygglig tid. Är ju skola imorgon.
Aa och juste, jag träffade min mattelärare på matchen idag. Hans barn hade tydligen spelat på en annan plan. :P

Nej nu måste jag gå, Puss o Hej!



Välkommen till min nya blogg!



Design by: www.jenniferrlarsson.blogg.se -