‹div id="side"›
‹div id="profile"›. ramt -

taggar som fän

Ingen fårö blev det, men en heldag på stranden med mkt skratt, stora vågor och sand i ögona.
Min fotbollstränare ringde mig förut, dom behöver tydligen mig i p18 cup imorgon. Och inget man tackar nej till precis.
Så imorgon är det samling på p18 kl tio och första matchen är kl elva. Andra matchen var nog kl fyra trodde han.
Så nu dricker jag o dricker och dricker. Alltså vatten..
Får väl snart gå och lägga mig, fast jag är igentligen inte trött, men om man ska orka spela får man väl vara smart.
Fast jag vågar inte sova i mitt rum, så jag har lite problem. För vid halv sju imorse vaknade jag och vände mig intill vägen för att somna om, men av någon konstig anledning öppnade jag ögonen och får syn på en BIIIIIIG spinde. Höll faen på att skita på mig av skräckslagenhet. Så jag tog mitt täcke och kudde och sprand till soffan och la mig där ist.
Och jag har inte hittat spindeln så jag vågar inte sova i mitt rum..

Nu ska jag kila, blir nog en uppdatering imorgon om hur fotbollen gick.
PÖSS


tycker att det kunde varit bättre väder idag!

Snart bär det av till stranden, tänkte kasta in ett snabbt inlägg innan Nanna och dom kommer och hämtar mig.
Kvällen igår var sjukt skojsig. Shit vad jag Nanna och Johanna skrattade. Har aldrig någonsin sätt såna fula bilder på oss. haha skoj skoj!
Nej nu ska jag packa lite till stranden. Skriver ett inlägg ikväll, om jag hinner, för vi drar (familjen) troligtvis till fårö över helgen. Men jag vet ännu inte om jag tänker följa med. Får se.

två av  typ 10000000 bilder som vi tog ;)


Erika, Tack för en jätte trevlig dag!

Vaknade i hygglig tid imorse. Typ halv elva. Gick upp och åt frukost, eller frukost och frukost kan man kanske inte kalla det för, men ändå..
Sedan åkte jag in till stan och mötte upp Erika. Vi satt uppe hos mig en stund och drack te och åt chokladmuffins som Erika bakade igår. Riktigt goda var dom! Och så klart så satt vi och pratde en massa, om allt möjligt. Trevligt trevligt tycker jag. Vid halv två drog vi till rackethallen och spelade tennis. Hur kul som hälst. Förutom att en viss kille rå stirrade på oss hela tiden. Vid halv fyra kom vi där ifrån och gick till Norgatt (stavning?) för att ta oss något att äta. JÄÄÄÄÄVLIGT dyrt var det!!!
Om en timme ska vi få gäster, så vi lagar mat och städar. Eller just nu gör dom andra det. Jag smet ifrån en liten stund. HÖHÖ.
Nu är jag riktigt hungrig på tacos, så jag hoppas att den här timmen går fort.
Nej nu ropar mamma efter mig. Måste kila.



oj oj oj, ja oj det kan man säga!

Nu är det väldans länge sen jag skrev. Men jag har som sagt varit i Örebrbo sen den 18, (är här nu med). Det ar hänt en massa saker. Men jag orkar inte skriva allt.
Igår var vi och spelade tennis. Riktigt skoj. Jag och Erika ska börja spela :) och jag ska sluta med fotbollen... fast jag är inet spec ledsen för det. Orkar helt änkelt inte med fotboll längre, har spelat det sen  jag var sju år ( i lag ) och jag är helt änkelt less på fotboll. Så det ska bli kul att börja spela tennis. Plus att innebandyn drar igång snart också. Jiiiiiiiiiippppi!
Igår kväll var jag ute och öviningskörde med pappa och malin, gick väldigt bra.  Mötte två älgar som stid mitt i vägen. Lite så där mega coolt faktiskt.
Ikväll åker jag hem här ifrån, ska bli både skönt och tråkigt. Hade kunnat stannat här några dagar till.
Båten skulle igenligen gått fem över nio, men är försenad pga krocken så båten går halv tolv, vilket innebär att jag kommer hem kvart i tre i natt. Skit kul! NOT!
Nej nu ska jag klia på mina myggbett som kliar förbannat mkt, sen ska jag slänga mig i soffan och titta på tv/ läsa alla mina sma jag inte hunnit gjort ännu.
hejrå!



vill inte att det skall vara så här. PALLA LIXOM!

Tjollehoppsan!
Igår var jag ute hos farmor och jobbade. Klippte gräsmattan med åkgråsklipparen. Skojsigt. Jag staplade även ved. Har ont i halva kroppen idag :P Ont i högerbenet och ont i vänster sida på magen. Så det är bara halva kroppen. Haha men det är det fett värt.
Idag blev det en heldag på stranden med My. Sköönt som attan var det i vattnet! Så lite mer färg har man allt fått :)
Imorgon blir det att gå upp tidigt och åka med pappa ut till älskade farmor och göra klart det sista som behövs göras. Sen på lördag åker jag ju med pappa upp till Örebro. Skall bli så skönt att komma ifrån allt ett litet tag.
Bråkade med Gabriel, men det är bra nu igen som tur är :) Skall kanske träffa honom imorgon kväll <3
Jag tror att jag har börjat banta, utan medvetande. Not so good! Får ta och skärpa mig.
Just nu väntar på att My skall höra av sig så vi kan hitta på något en liten stund :)



tack o adjö

Utan dig hade min värd rasat ihop! <3
Frida Hellenberg, den bästaste på jorden. Ingen, verkligen ingen kan älskar henne mer än vad jag gör!
THATS IT!!



röd är ordet

Tjollehopp!´Det var några dagar sen jag skrev. Men eh vafan, det är ju sommarlov lixom!
Gårdagen spenderades med Rebecca. Vi gick en sväng på stan, men det var så smock fullt med folk så vi drog hem till mig rätt så fort ändå. På kvällen var det dags att fira Maria och Emma som fyllt år. Vilket innebar att man fick träffa alla efterlängtande personer. Många och långa kramar blev det. Vi fick mat, efterrätt och lekte lekar. Väldigt trevligt. Senare på kvällen, kanske vid elva drog vi ner till hamnen och kollade läget. Hemskt att se så mkt folk göra bort sig så mkt på grund av alkohol. HAHAHAH säger jag bara!
Kom hem igen vid halv ett. Trött var jag så jag slängde mig i sängen och somnade.
Imorse skjutsade pappa ut mig till mamma. Skulle hämta min nya mobil och lite kläder som jag skall ha med mig när jag åker upp till Örebro.
Först blev det ett dopp i poolen, 22 grader var det, fast svinigt kallt ändå :O Så det blev bara ett dopp en upp fort som attan. Vid tolv åkte vi till Tofta. Mötte upp en massa folk i släkten.  Sedan bar det hem igen vid halv fyra då det började blåsa kallt..
Nu är jag hemma vid pappa, funderade på att ta något att äta medans jag väntar på att pappa skall komma hem. Tror jag tar och käkar ett äpple. Har inte ätit något annat en 1 macka idag. Fast jag är inet spec hungrig, men om jag inte äter kolapsar jag väll..
Nej nu skall jag gå ifrån datorn!
Hejsvej


jao, dejt segar jage

Som sagt så blev det en heldag på Fårö. Kom hem vid halv åtta.
Sitter och tittar på tv, eller nej nu ljuger jag, för nu sitter jag ju här. Hmm aja vene riktigt hur det gick till, för nyss satt jag vid tv:n. Skäääääääääämtar. Jag tänkte att jag kunde passa på att skriva ett inlägg nu när det ändå är reklam.
Sitter och tittar på något flumm, som igentigen är väldigt ointressant. Äter jordgubbar och godis. Hur nu det låter. JORDGUBBAR OCH GODIS lixom, vilken kombination. Men en sak är ju bra, och det är att jag inte bara är onyttig utan också nyttig. Smarting här!
Kolmodin ringde igår, så hon och jag snackade en lång stund, och hon skulle ringa ikväll igen. Men hon har inte ringt. Fast henne känner jag ju, och hennes minne är inte det bästa precis. Hehe.
Idag på Fårö så gick vi in i en aoutlet affär, och jag kännde mig så iaktagen, så jag vänder mig om, och där står Elin och råglor på mig. Haha det var lite kul tyckte jag :) Ska lejka med henne någon dag nu i veckan :)

fråga min inte var rubriken kom ifrån.. skrev det som först ploppade upp i hjärnan ;P


Fårö idag

 Igår blev det en vedstaplar dag. Behöver inte förklara vad dteinnebär, jag tror ni hajar ;)



Idag skall jag pappa farmor och Malin åka till Fårö. Bror min är så tråkig att han inte vill åka med :P
Hahah.
Nej nu skall vi åka och hämta farmor, skriver ikväll om jag har tid och ork :)
Ha en bar dag!



Bra BÄttre BÄST

Är hemma igen efter en otroligt underbar resa. Har varit hur skönt som hälst att komma ifrån Gotland i några dagar.
Under resans gång har jag: Fångat ett tjugotal krabbor, hållt i en krabba, hållt i en sjöstjärna, badat i turkost vatten från klippor, badat bland ett flertal brännbaneter, sätt en sån stor öronmanet att man nästan tappade hakan, ätit färska räkor och en massa annat. Lillbror brände sig till och med på en brännbanet, fast som tur var så var den så liten så det blev inge större brännsår.
Skönt väder har vi haft, har haft sol hela tiden, medans det var en massa svarta mål runt omkring. Men en jädra tur har vi haft. Har knappt fått en droppe regn på oss. Och så kommer man hem hit till Gotland, då öser regnet ner. JA TACK till att ha varit kvar i smögen någon vecka till.

Idag fyllde/fyller mormor 70 år. Så vi har varit ute i Norrlanda hela dagen. Kom nyss hem, pappa var och hämtade oss. Nu skall jag snart sätta mig framför tv och sedan vänta till tjugo över tolv då jag och pappa skall åka ner till båten och hämta Malin :)
Imorgon åker jag ut till Farmor och hälsar på och ska även jobba lite. Hoppas bara på att det blir bra väder så man kan jobba i bikini :)
Farmor hade fått översvämmning i källaren pga regnet :O
Nej nu ska jag gå och vara lite sosial with my fadro :)

Jag har inte träffat Gabriel på riktigt länge, saknar honom :( <3



snart börjar det regna

Eftersom att vi har våran bärbara dator med oss så tänkte jag passa på att skriva nu när jag har tid.
I fredags var det riktigt oväder när vi var på väg till skövde. Ösregnade och det blixtrade som bara den. En blixt träffade en mast så hela himlen blev ljusblå. Och tidigare var det svart. Hur coolt som hälst. Inte ofta man ser hela himlen lysa upp.
Igår var vi på skaras sommarland. Kom dit halv elva och kom där ifrån halv åtta. En rätt behaglig dag faktikst. Men shit vad solen brännde, ett tag trodde jag att jag skulle tuppa av. För det var så himla varmt.
Idag har vi nästan bara åkt bil. Vid fyra kom vi hit till kampingen där jag just nu sitter på gräset med datorn i knät med en helekopter över huvudet. Hur mysigt som hälst. Vi kom precis tillbaka från en liten promenad. Dom vuxna håller på med maten, barnen springer runt lite hej villt, och jag sitter här och njuter av sommaren.
Efter maten skall vi gå ner till havet och fånga krabbor och kanske ta ett dopp i det blå. Vilket jag är jätte sugen på. Hoppas bara att inte krabborna fångar mig. Hahaa skoja! :)
Nej nu ska jag kila, ha det bra. Ska försöka blogga imorgon igen, om jag har tid förstås.
PUSS, Ha det så bra allihopa!



Saknar mina fem skit mkt! :'( <3

Ursäkta att jag inte skrev igår, men gårdagen vill ni inte höra! :S

Har sovit sjukt dåligt inatt, har vaknat en massa gånger och sist jag vaknade låg jag vaken i två och en halv timme. Shit, var skit trött, men kunde inte somna. Mystiskt.
Åt en frukt till frukost, annars har jag inte hunnit gjort så mkt mer. Har även bärt ut mina kläder i husvagnen. För ikväll åker ju vi. Båten går 17.00. Vi åker hela vägen till skövde ikväll, och imorgon blir det skaras sommarland och mera åkande. Kommer inte riktigt ihåg vart vi ska. Men vi ska iaf kampa på en väldigt fin kamping i två eller så var det tre dagar?. Tror det är tre dagar.  hahha mitt minne asså.
På måndagen tror jag att vi skall till kosteröarna. Där för man ju inte ha med sig något fordon, så det blir fotvandring. Eller vad man ska kalla det för. Resten av dagarna vet jag inte vad vi skall göra. Bara chilla på stranden I think :)
Nej jag måste fixa lite så allt är klart tills vi ska åka. Och igentligen hade jag tänk att jag skulle bada här hemma i poolen idag, men pumpen har gått sönder :O, O my gad!
Jag kommer trolivtvis inte kunna bloggen när jag är borta. Kommer hem den nionde igen.
Ni får ha det perfa, och hoppas över hela mitt hjärta att ni får dåligt väder. Vilket jag inte tror att ni kommer få, men hoppas kan man ju alltid göra ;D



c 901

Den här dagen har varit den sämsta på länge. Jävla skit dag rent ut sagt!
En massa gnäll på mamma, dåligt väder, mobil som inte funkar och en jädrans massa längtan efter Gabriel älskling!
Mamma hade lovat att jag skulle få en ny mobil, eftersom att min inte funkar, men nu säger hon att hon inte har råd så jag kommer typ inte få någon på skit länge :O Tack så hemskt mkt för att du lovar något och sen inte håller det..
Där har ni nykeln till varför min dag har varit dålig.
Nu skall jag snart lägga mig i sängen och sätta på någon bra film. Och sedan vakna upp imorgon och hoppas att dagen blir bättre än idag.

Jag har iaf hittat en mobil som jag jätte gärna vill ha, och jag tänker köpa den!
5 mg kamera, helt okej för en liten flicka som jag som gillar att ta mkt kort :)



God natt allt folk!


Design by: www.jenniferrlarsson.blogg.se -